Vi byggde till

Hejsan, vi har fått hjälp med en tillbyggnad och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi bor i Huddinge och när vi började leta företag som erbjuder tillbyggnad i Huddinge med omnejd upptäckte vi att det finns en herrans massa byggföretag som erbjuder denna hjälp så det var först svårt att veta till vem vi skulle vända oss till, men så har vi goda vänner som tipsade oss om ett bra byggföretag så vi vände oss till dem.

Vi kontaktade företaget och de svarade snabbt på vårt mail med en offert som vi tyckte var både rimlig och bra. Därefter bestämde vi oss för att anlita deras tjänster och det är vi mycket nöjda med. De skickade en arbetsbeskrivning till oss på vilka material de behövde, hur länge de beräknade att jobbet skulle ta och så vidare.

Jobbet tog lite längre tid än de hade sagt men det var inte deras fel utan det fanns en del komplikationer med bygglov och annat som försenade arbetet. Men i slutändan blev resultatet mycket bra och vi är supernöjda. Så om du ska anlita ett byggföretag för en tillbyggnad i Huddinge med omnejd kan vi verkligen rekommendera dessa killar! Jag vet också att ni är många som följer mig på sociala medier och ni har sett bilderna på hur bra det blev. Vi kommer inte tveka på att vända oss till dem igen ifall vi behöver bygg- eller renoveringshjälp men nu är huset så bra så det lär ju inte bli aktuellt på länge.

Hoppas ni har det bra och kram på er!

/Malin & Fredrik

Kommentar från Sivan:

Det låter som om du och Malin är mycket nöjda med resultatet! Det är fantastiskt att höra att ni rekommenderar företaget till andra i liknande situationer. Jag hoppas ni fortsätter att ha det bra i ert hem! 🙂