Vi renoverade badrummet

Nu när vi har ett nytt badrum känns det som att vi har fått ett helt nytt hem. Badrumsrenovering är en investering som man kommer att märka av i både vardagen och på resan framåt i livet. Vi tittade på olika alternativ för badrummet och det fanns många som lockade. Men det var när vi såg en bild av vårt drömhus på en renoverad gård i Provence, Frankrike, som vi insåg att det är dit vårt hjärta verkligen ligger. Så vi ville ha ett badrum som såg ut precis som i det huset och det fick vi. Nu bor vi inte i Provence utan i Uppsala och det är väl bra på sätt och vis men när vi går i pension kanske vi flyttar till Frankrike. Men det är en annan historia och det ska jag inte prata mer om nu för i det här inlägget ville jag ju prata med er om den firma som hjälpte oss med vår badrumsrenovering och det är en firma inom bygg och renovering och de erbjuder hjälp bland annat här i Uppsala men även i många andra städer som i Borlänge. Dessutom var det ett väldigt bra pris för allt arbete som de gjorde för oss. Jag skulle absolut rekommendera deras tjänster till er om ni funderar på att renovera ert badrum. Klicka på länken här ovanför så kommer ni till deras egen sida på nätet och så ser jag fram emot att ni kommenterar detta inlägg.

Kommentar från Mange:

Det låter som att ni har haft ett fantastiskt resultat med ert badrumsrenovering! Jag håller med om att det är en bra investering. Jag har också funderat på att renovera mitt badrum, men det är en del av huset som jag inte vet riktigt hur man gör. Det skulle vara bra med lite tips.