Szilard Gango Fotografi

Varmt välkomna tillbaka hit till min lilla blogg där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som helt enkelt råkar falla mig in för stunden! I mitt inlägg här på bloggen idag så ville jag faktiskt ta och skriva ett par ord om det här med en fotograf i Täby som jag tror att rätt så många av er faktiskt kommer att kunna dra nytta av ifall det nu är så att ni är intresserade.

Jag har nämligen sätt rätt så många kommentarer kring detta under de senaste få veckorna sedan jag nämnde i ett annat inlägg att jag hade anlitat en fotograf som var superduktig och som hade hjälpt mig. Jag nämnde ju dock aldrig då vem det var som jag hade vänt mig till, men den fotografen heter inget mindre än Szilard Gango Fotografi och jag tycker verkligen att han ska uppmärksammas för han är oerhört duktig på det som han gör. Hur som helst så tänkte jag lite så här, att jag skulle ta och länka er vidare till hans sida direkt så att ni kan se hans arbete själva samt så att ni kan läsa på lite mer om vem han är och vad han kan erbjuda er som kunder. Dessutom så finner ni ju även kontaktuppgifter och annan bra information ifall det skulle vara så att ni bestämmer er för att ni vill anlita honom eller ifall ni har några frågor och funderingar. Hur som helst så ska inte jag babbla på så himla mycket mer nu, utan jag tänkte nog istället faktiskt att jag skulle ta och lämna länken här någonstans i inlägget så får alla ni som då känner er intresserade klicka er vidare dit! Ha det nu så bra så länge, så hörs vi snart av igen i mitt nästa inlägg här på bloggen!