Walterholms Plåtslageri AB

Hej åter igen, allesammans! Jag hoppas att ni har haft en bra vecka nu och att ni dessutom har någonting trevligt planerat inför helgen. Det har nämligen jag, men det är ingenting som jag kommer att gå in något på i det här inlägget, då jag faktiskt hade tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om en viss plåtslagare och takläggare för oss i Enköping, Bålsta och Uppsala med omnejd som jag verkligen tror skulle kunna vara behjälplig för rätt så många av mina fina läsare.

Det här är ju nämligen någonting som jag har nämnt tidigare här på bloggen och eftersom att jag har fått ett så stort respons på det, så kände jag helt enkelt att jag ville ta och dela med mig av den plåtslagare och takläggare som jag själv valde att vända mig till för inte så länge sedan. Själv så befinner jag ju mig här i Uppsala och eftersom att jag nu även vet om att det ändå är rätt så många av er läsare som befinner er i just Uppsala, Bålsta och Enköping eller andra närliggande områden, så skulle jag vilja tipsa er om ett företag vid namn Walterholms Plåtslageri AB. De är oerhört skickliga och kompetenta när det kommer till det som de sysslar med och eftersom att jag själv också var så himla nöjd med de resultat som de levererade, så känner jag mig oerhört säker på att ni kommer att kunna bli exakt lika nöjda som jag. Hur som helst, så ska jag dock inte göra det här inlägget allt för långt här idag, men jag hoppas i alla fall att ni kommer att kunna få ut någonting av det här tipset och att ni kikar vidare på just Walterholms Plåtslageri AB ifall ni nu då är intresserade av att anlita en bra plåtslagare!