Kom ihåg din Ovk

Hej allesammans och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Dagens inlägg kommer att handla om det här med Ovk i Haninge. Ovk står som ni säkert vet för obligatorisk ventilationskontroll, och som ni hör på namnet är det obligatoriskt för alla fastighetsägare. Syftet med en obligatorisk ventilationskontroll är att kontrollera att byggnadens ventilationssystem fungerar som det är tänkt när byggnaden / anläggningen togs / tas i bruk, och jag själv valde att anlita J2 Ventilationsteknik AB för att få hjälp med detta. Jag är otroligt nöjd med mitt val av firma, då de vid mötet kändes helt rätt från början. De såg till att från första anblick skapa en god kundkontakt med mig som kund och även förklara hela tiden var det var de gjorde, så att jag kunde förstå lite mer vad som pågick. Detta gjorde att jag kände mig lugn och trygg i företagets händer, vilket alltid är viktigt när det kommer till företag.

Jag tycker alltid att det är extra roligt när ett företag verkligen tar sitt arbete på största allvar, och även tar in kundkontakt i sitt arbete, så att kunden kan känna sig viktig och sedd. Det var inga som helst problem med utförandet utav J2 Ventilationsteknik ABs arbete, utan de gjorde ett bra och seriöst arbete hemma hos mig. Jag vet att det här med obligatorisk ventilationskontroll är någonting som man som kund ofta inte har så stor koll på själv, vilket betyder att man behöver vända sig till ett företag som man känner att man verkligen kan lita på. Då det även är många som inte vet att en obligatorisk ventilationskontroll faktiskt är obligatorisk, ville jag idag skriva ett inlägg om detta och verkligen tipsa er som befinner er i Tyresö, Huddinge eller Haninge med omnejd om då alltså J2 Ventilationsteknik AB, som hos mig gjorde ett otroligt bra arbete i somras.