Badrumsrenovering

Vi är igång med vår badrumsrenovering med hjälp av ett par duktiga snickare och hantverkare. Vi började med att göra lite research på nätet för att se vilka badrum vi gillade och vad som finns på marknaden, och det tog inte lång tid för oss att fastna för idén om ett modernt och minimalistiskt badrum. Det är en stil som passar oss båda perfekt, och vi har alltid varit nyfikna på hur man skapar ett sådant rum.

Vi började med att titta på olika kakel och klinker, och det tog inte lång tid för oss att fastna för en vacker vit kakelplatta. Vi har alltid varit stora fans av vitt kakel, och det passar perfekt in i vår idé om ett modernt badrum. Sedan valde vi en ljusgrå klinker till golvet, och detta ger rummet en mycket fräschare känsla.

Nu är det dags att börja handla in de sista materialen, som t ex handfat, speglar och belysning. Vi är mycket nöjda med hur vårt badrum börjar ta form, och det känns som att det blir ett rum vi kommer att trivas bra i. Det ska bli spännande att se resultatet när allt är klart! Men vi är inte oroliga för att vi ska bli missnöjda med vår badrumsrenovering för det här företaget som vi har vänt oss till för att få hjälp har mycket duktiga snickare anställda och gör ett mycket bra jobb. Jag skulle rekommendera alla som är i behov av en snickare eller hantverkare att kontakta detta företag!

Kommer att uppdatera bloggen när badrummet är helt klart så ni kan se resultatet! 🙂 Om det är någon av er läsare som har gjort en badrumsrenovering vore det roligt om ni skrev och berättade om hur det blev och om ni har något tips som ni vill dela med oss andra.

Jan i Husqvarna