En biltvätt för dig i Kungälv

Hejsan, allesammans, och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna! Jag hoppas att ni alla mår fint och att ni har fått en riktigt bra start på den här veckan. Det har verkligen jag vilket som. I det här inlägget idag så ville jag skriva ett par ord om det här med biltvätt för er i Kungälv, Partille eller i Kungsbacka med omnejd då bland annat, då detta är någonting som har varit något så otroligt efterfrågat här på bloggen att jag ska dela med mig mer information kring.

Som många av er vet så har jag ju själv varit på jakt efter en riktigt bra biltvätt här omkring där jag bor i Kungälv, men nu så hittade jag en vid namn Ekorama AB som jag verkligen skulle vilja rekommendera till er alla nu. Jag hittade Ekorama AB genom en nära vän till mig som berättade att hon hade vart där och tyckte att det var hur bra som helst. Det kändes därför rätt så tryggt, med tanke på att jag verkligen litar på hennes åsikter och omdöme, när jag själv då skulle vända mig dit. Hur som helst så är det oerhört roligt att nu få dela med mig av detta till er och jag hoppas helt klart att det här kommer att kunna vara till någon form av hjälp för så många som möjligt av er. Nu så ska jag dock inte skriva så himla mycket mer i det här inlägget och jag hoppas verkligen att ni finner det som ni söker hos Ekorama AB. Jag kommer att slänga in en liten länk här någonstans så att ni kanske kan klicka er vidare och läsa på lite mer om Ekorama AB och vad de erbjuder sina kunder! Jag lovar att det är det helt klart värt! Ha det nu så bra så länge.

Du gillar kanske också...